UAKinogo.com

Парк Юрського періоду 2. Загублений світ (1997) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Парк Юрського періоду 2. Загублений світ (1997)

Парк Юрського періоду 2. Загублений світ (1997)

Дивитися онлайн Парк Юрського періоду 2. Загублений світ фільм

Дивитися онлайн «Парк Юрського періоду 2. Загублений світ» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (419 168 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Парк Юрського періоду 2. Загублений світ (1997)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Парк Юрського періоду 2. Загублений світ (1997) - це науково-фантастичний бойовик, продовження фільму Парк Юрського періоду (1993). Фільм заснований на однойменному романі Майкла Крайтона (1995) і режисером якого є Стівен Спілберг. У головних ролях Джефф Голдблюм, Джуліанна Мур, Піт Постлетвейт і Арліс Говард.

Сюжет фільму розпочинається через чотири роки після подій на острові Ісла-Нублар, де розташований тематичний парк з генетично створеними динозаврами. Засновник парку Джон Геммонд втратив контроль над своєю компанією ІнДжен на користь свого племінника Пітера Ладлоу, який прагне використати динозаврів для комерційних цілей. Геммонд збирає команду дослідників, очолювану ексцентричним математиком і теоретиком хаосу Ієном Малкольмом, щоб вивчити і захистити динозаврів на сусідньому острові Ісла-Сорна, де вони були розведені до перевезення на Ісла-Нублар. Однак команда не знає, що Ладлоу вислав свою власну експедицію на острів з метою захопити і перевезти динозаврів до Сан-Дієго, де вони мають бути виставлені в новому парку Юрського періоду.

Коли обидві команди опиняються на острові, між ними виникає конфлікт. Але найбільша небезпека чекає їх від самої природи, яка не дає спокою своїм доісторичним творам. Динозаври показують свою силу, інтелект і жагу до життя, не зважаючи на людські плани і амбіції. Командам доведеться об’єднатися, щоб вижити і повернутися до цивілізації. Але чи зможуть вони запобігти катастрофі, коли один з найстрашніших хижаків - тиранозавр - потрапляє на материк?