UAKinogo.com

Список Шиндлера (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Список Шиндлера (1993)

Список Шиндлера (1993)

Дивитися онлайн Список Шиндлера фільм

Дивитися онлайн «Список Шиндлера» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 9.0 (1 350 305 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Список Шиндлера (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм розповідає реальну історію Оскара Шиндлера, німецького підприємця, який врятував понад 1200 євреїв від смерті в концентраційних таборах. Оскар Шиндлер приїжджає до окупованого нацистами Кракова з метою заробити на війні, використовуючи дешеву робочу силу євреїв. Він вступає до нацистської партії і заводить знайомства з високопоставленими офіцерами. За допомогою свого бухгалтера Іцхака Штерна, який є представником єврейської ради, він купує фабрику емалевих виробів і наймає єврейських робітників.

Спочатку Шиндлер не має жодного співчуття до своїх працівників і бачить в них лише джерело прибутку. Але поступово він починає усвідомлювати жахи геноциду, якому піддаються євреї. Він стає свідком розстрілу єврейського гетто і жорстокостей коменданта концтабору Амона Гета. Він також доводиться стикатися з корупцією і байдужістю німецьких чиновників. Шиндлер починає ризикувати своїм життям і майном, щоб захистити тих, хто працює на його фабрицi. Вiн складає список євреїв, яких вiн хоче перевести до своєї нової фабрики у Чехословаччинi, де вони будуть безпечнi.

Фiльм “Список Шиндлера” - це сильна та зворушлива драма про гуманiзм i мужнiсть однiєї людини, яка не залишилася байдужою до страждань iнших. Це також iсторичний епос про один з найтемнiших перiодiв у свiтовiй iсторii - Голокост. Фiльм знятий у чорно-бiлому кольорi, що надає йому атмосфери автентичностi i контрасту мiж добром i злом. Фiльм отримав сiм премii “Оскар”, у тому числi за кращий фiльм, кращу режисуру i кращий сценарii.