UAKinogo.com

Дракон – історія Брюса Лі (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дракон – історія Брюса Лі (1993)

Дракон – історія Брюса Лі (1993)

Дивитися онлайн Дракон – історія Брюса Лі фільм

Дивитися онлайн «Дракон – історія Брюса Лі» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.0 (31 705 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дракон – історія Брюса Лі (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Dragon: The Bruce Lee Story / Дракон – історія Брюса Лі - це захоплюючий боевик, який розповідає про життя і кар’єру легендарного майстра бойових мистецтв і актора Брюса Лі. Фільм заснований на книзі його дружини Лінди Лі Колдуелл “Брюс Лі: людина, яку знала тільки я”.

Фільм показує, як Брюс Лі переїхав з Гонконгу до США, де він зустрів свою майбутню дружину, навчався в університеті і викладав своє бойове мистецтво джит кун-до. Він мріяв стати знаменитим актором і боровся з расизмом і стереотипами в Голлівуді. Він став зіркою кіно завдяки своїм неймовірним навичкам і харизмі, але також зазнавав труднощів і конфліктів через свої погляди і амбіції.

Фільм також розкриває особисту сторону Брюса Лі: його сімейне життя, його дружбу з актором Стівом МакКуїном, його страх перед демоном, який переслідував його у снах. Фільм закінчується трагедією: загадковою смертю Брюса Лі у віці 32 років, яка шокувала весь світ.