UAKinogo.com

Форрест Ґамп (1994) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Форрест Ґамп (1994)

Форрест Ґамп (1994)

Дивитися онлайн Форрест Ґамп фільм

Дивитися онлайн «Форрест Ґамп» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.8 (2 067 315 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Форрест Ґамп (1994)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У цьому фільмі-казці ми слідуємо за життям Форреста Ґампа, простодушного і доброго чоловіка з низьким IQ, який стає свідком і учасником багатьох історичних подій в Америці. Форрест розповідає свою історію незнайомцям на зупинці автобуса в Саванні, Джорджія. Він згадує своє дитинство в Алабамі, де він носив апарат на ногах, але виявився швидким бігуном. Він згадує свою єдину любов Дженні, яка мала трагічне життя. Він згадує свою службу в армії під час війни у В’єтнамі, де він здобув медаль за мужність і друзів: Баббу, який хотів мати креветочний бізнес, і лейтенанта Дена, який втратив ноги. Він згадує свою кар’єру настольного тенісиста, капітана креветочного катера і мультимільйонера.

Форрест Ґамп / Forrest Gump - це фільм про силу любові, дружби і випадку. Форрест несвідомо бере участь у русі за права чорношкірих, протестах проти війни, скандалах Уотерґейт і інших подіях. Він зустрічається з президентами Кеннеді, Джонсоном і Ніксоном. Він навчає Елвіса Преслі танцювати і надихає Джона Леннона написати пісню “Imagine”. Але все, що йому потрібно - це бути поруч з Дженні, яка не може знайти свого щастя.

Форрест Ґамп / Forrest Gump - це фільм про те, як жити по-своєму і не здаватися обставинам. Форрест не розумний, але в нього є серце і характер. Він не прагне слави або багатства, але вони приходять до нього самі. Він не шукає пригод, але вони знаходять його. Все, що в нього є - це коробка шоколадних цукерок і фраза: “Життя - це коробка шоколадних цукерок, ніколи не знаєш, що витягнеш”.