UAKinogo.com

Світ Юрського періоду (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Світ Юрського періоду (2015)

Світ Юрського періоду (2015)

Дивитися онлайн Світ Юрського періоду фільм

Дивитися онлайн «Світ Юрського періоду» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (643 197 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Світ Юрського періоду (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм Jurassic World / Світ Юрського періоду (2015) розповідає про події, що відбуваються через 22 роки після того, як парк динозаврів на острові Нублар був закритий через катастрофу. Тепер на острові працює новий тематичний парк Світ Юрського періоду, який приваблює мільйони відвідувачів. Але щоб підтримати інтерес публіки, управління парку створює новий вид динозавра - індомінус-рекса, який є генетичною гібридою різних видів. Цей динозавр виявляється надто розумним та агресивним, і виривається з вольєру, загрожуючи безпеці всього парку.

Фільм показує, як група людей намагається врятувати себе та інших від розлюченого динозавра. Серед них є Оуен Гредді, колишній військовий та тренер велоцерапторів, Клер Дерінг, керуюча парку та тітка двох хлопчиків, які приїхали до неї в гості, а також Саймон Масрані, власник корпорації Масрані Глобал та спонсор парку. Вони мають зупинити індомінус-рекса, перш ніж він знищить все на своєму шляху.

Фільм Jurassic World / Світ Юрського періоду (2015) є четвертою частиною легендарної франшизи про динозаврів, яка почалася у 1993 році з фільму Парк Юрського періоду. Він має захоплюючий сюжет, чудових акторів, якими є Кріс Пратт, Брайс Даллас Говард, Венсан Д’Онофріо та інші, а також неймовірну графіку та спецефекти, які роблять динозаврів ще більш реалістичними та живими.