UAKinogo.com

Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022)

Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022)

Дивитися онлайн Світ Юрського періоду 3: Домініон фільм

Дивитися онлайн «Світ Юрського періоду 3: Домініон» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (174 410 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Світ Юрського періоду 3: Домініон (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Світ Юрського періоду 3: Домініон - це пригодницький фантастичний фільм, який є продовженням франшизи про динозаврів. Фільм знятий режисером Коліном Треворроу за сценарієм Емілі Кармайкл і Коліна Треворроу. У головних ролях знялися Кріс Пратт, Брайс Даллас Говард, Лора Дерн, Сем Нейл і Джефф Голдблюм.

Фільм розповідає про події, які відбуваються через чотири роки після знищення острова Нублар і втечі динозаврів на материк. Оуен Грейді і Клер Деринг приймають на себе опіку над Мейзі Локвуд - донькою створителя парку. Вони намагаються жити поза законом і захистити Мейзі від тих, хто хоче використати її генетичну спадковість. Але їх спокійне життя порушується, коли вони доводяться про новий загрозливий вид динозаврів, який створений з ДНК Мейзі.

Оуен і Клер вирішують звернутися за допомогою до своїх старих знайомих - Еллі Сеттлер, Алана Гранта і Іана Малкольма. Разом вони повинні зупинити нових монстрів і запобігти глобальному конфлікту між людьми і динозаврами. Але часу у них мало, адже динозаври починають показувати своє домінування над світом.