UAKinogo.com

Світ Юрського періоду 2 (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Світ Юрського періоду 2 (2018)

Світ Юрського періоду 2 (2018)

Дивитися онлайн Світ Юрського періоду 2 фільм

Дивитися онлайн «Світ Юрського періоду 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.1 (317 264 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Світ Юрського періоду 2 (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Jurassic World: Fallen Kingdom" запрошує глядачів знову поринути у величний світ, де динозаври не є викопними рештками минулого, а дихають повною груддю у сучасному світі. Фільм змушує кожного відчути безмежну велич динозаврів та їх невичерпну силу.

Захоплюючий сюжет відкривається після подій першої частини, коли замкнений парк пустує, а динозаври борються за виживання. Небезпека нависла над їхнім існуванням, оскільки діяльність вулкана призводить до загрози викопних видів. Зустріч глядача з новими та старими персонажами, які зібрались рятувати цих величних істот, не залишає байдужим.

Величезний світ, наповнений неймовірними створіннями, переплетається з гострими сюжетними поворотами та сценами напруженого дійства. "Jurassic World: Fallen Kingdom" представляє історію про велич та вразливість життя, подаючи її у формі захоплюючого та емоційно насиченого пригодницького фільму.