UAKinogo.com

Парк Юрського періоду 3 (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Парк Юрського періоду 3 (2001)

Парк Юрського періоду 3 (2001)

Дивитися онлайн Парк Юрського періоду 3 фільм

Дивитися онлайн «Парк Юрського періоду 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.9 (323 794 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Парк Юрського періоду 3 (2001)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Доктор Алан Грант - палеонтолог, який вижив під час катастрофи на острові Нублар, де розташований Парк Юрського періоду. Він продовжує досліджувати динозаврів та їхнє спілкування. Одного разу він отримує пропозицію від багатого подружжя Кірбі - Пола та Аманди - полетіти над іншим островом, де також знаходяться динозаври. Вони обіцяють Гранту фінансувати його наукові проекти, якщо він погодиться бути їхнім експертом.

Грант погоджується, але скоро з’ясовує, що Кірбі не те, ким себе видають. Вони - не багаті меценати, а звичайні туристи, які шукають свого сина Еріка, який загубився на острові під час парашутного стрибка. Вони змусили літак приземлитися на острові, але потрапили у засаду величезного спінозавра. Лише Грант та Ерік вдається врятуватися та втекти в джунглі.

Грант та Ерік намагаються знайти інших виживших та зв’язатися з рятувальною командою. По дорозі вони стикаються з багатьма небезпеками та загадками, пов’язаними з динозаврами. Вони також довідаються про таємний експеримент Інгена - створення генетично модифікованого гібрида динозавра та птаха - птеранодона. Чи вдасться їм вибратися з острова живими?