UAKinogo.com

Парк Юрського періоду (1993) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Парк Юрського періоду (1993)

Парк Юрського періоду (1993)

Дивитися онлайн Парк Юрського періоду фільм

Дивитися онлайн «Парк Юрського періоду» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (985 940 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Парк Юрського періоду (1993)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є екранізацією однойменного роману Майкла Крайтона і розповідає про те, як група вчених і дітей потрапляє в парк розваг, де живуть клоновані динозаври. Парк створений багатим бізнесменом Джоном Геммондом, який хоче зробити сенсацію і заробити мільйони. Він запрошує до парку палеонтолога Алана Гранта, палеоботаніка Еллі Саттлер, математика Яна Малкольма і адвоката Дональда Геннаро, щоб вони оцінили безпеку і наукову цінність проекту. Також з ними їдуть двоє онуків Геммонда - Тим і Лекс.

Початково вчені захоплюються видовищем динозаврів, які виглядають дуже реалістично і поводяться як справжні тварини. Але скоро все йде не так, як планувалося. Через шторм і зраду одного з працівників парку, система безпеки вимикається, і динозаври виходять з-під контролю. Найбiльша небезпека - тиранозавр i велоцираптори, якi полюють на людей. Вченi i дiти мусять використовувати свої знання, хитрiсть i смiливiсть, щоб вижити i вирватися з парку.

Фiльм “Парк Юрського перiоду” - це захоплюючий i ефектний трилер, який поєднує наукову фантастику i пригодницький жанр. Фiльм використовує передовi комп’ютернi технологii i анiматронiку, щоб створити реалiстичних динозаврiв, якi вражають своєю красою i жахом. Фiльм отримав три премii “Оскар” за кращий звук, кращий монтаж звуку i кращi вiзуальнi ефекти. Фiльм став одним з найбiльш касових i популярних фiльмiв усiх часiв i започаткував цiлу франшизу.