UAKinogo.com

Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст (2008) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст (2008)

Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст (2008)

Дивитися онлайн Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст фільм

Дивитися онлайн «Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.9 (2 748 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст (2008)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Це четверта частина пригодницької комедії про чарівного лікаря, який може розмовляти з тваринами. В "Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст" головним персонажем стає дочка легендарного доктора Джона Дулітла – Мая. Вона отримала незвичайний дар від свого батька і також вміє розуміти мову тварин. Цього разу вона отримує важливе доручення від президента США, яке змінить її життя назавжди.

Завдяки своїм надзвичайним здібностям, Мая повинна врятувати надто відчайдушного президентського пса. Він постійно потрапляє в неприємності, а влада країни хоче позбутися від нього. Чи зможе Мая впоратися з цим викликом і допомогти незграбному чотирилапому? Для цього вона повинна не тільки вивчити секрети спілкування з тваринами, а й довести свою відповідальність та здатність врятувати ситуацію.

Фільм "Доктор Дулітл 4: Рівняння на хвіст" – це розважальна сімейна комедія, в якій герої проходять через низку захоплюючих пригод і навчаються важливим життєвим урокам. Він демонструє значення справжньої дружби, любові до тварин та відповідальності за свої дії.