UAKinogo.com

Доктор Дулітл 3 (2006) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доктор Дулітл 3 (2006)

Доктор Дулітл 3 (2006)

Дивитися онлайн Доктор Дулітл 3 фільм

Дивитися онлайн «Доктор Дулітл 3» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.0 (6 829 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доктор Дулітл 3 (2006)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Dr. Dolittle 3 / Доктор Дулітл 3 - це американська комедія в жанрі фентезі, яка вийшла на екрани в 2006 році. Головну роль у фільмі зіграла Кайла Претт, яка вже з’являлася в попередніх частинах цього франчайзу.

Сюжет фільму розповідає про дочку доктора Дулітла - Майю, яка несподівано виявляє у собі талант батька - здатність розмовляти з тваринами. Шукаючи себе, вона їде на ранчо батьківського друга, де заводить дружбу з місцевою фауною. І коли дівчина дізнається, що власники сусідньої землі погрожують собственності прийнявшого її господаря, Майя звертається до своїх нових друзів за допомогою.

Фільм є продовженням популярних комедій про доктора Дулітла, якого грав Едді Мерфі. Однак у цьому фільмі акцент зроблено на поколіннєвий конфлікт і першу любов Майї. Фільм також має багато сцен з чаруючими звірятами, які роблять гумористичні зауваження і допомагають героїням у складних ситуаціях. Фільм призначений для сімейного перегляду і має позитивне послання про значення дружби і справедливості.