UAKinogo.com

Доктор Дулітл 2 (2001) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доктор Дулітл 2 (2001)

Доктор Дулітл 2 (2001)

Дивитися онлайн Доктор Дулітл 2 фільм

Дивитися онлайн «Доктор Дулітл 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (45 613 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доктор Дулітл 2 (2001)» онлайн українською мовою

Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Доктор Дулітл 2” - це сімейна комедія про лікаря, який вміє розмовляти з тваринами. Він - Джон Дулітл, успішний і шанований ветеринар, який має дружню родину і багато друзів-звірів. Вона - Ава, красива і розумна ведмедиця, яка потребує його допомоги. Вона - остання представниця свого виду в лісі, який загрожує знищення через будівництво.

Фільм розповідає про пригоди Джона і його сім’ї, які вирішують врятувати ліс і Аву. Для цього вони повинні знайти для неї нареченого - Арчі, циркового ведмедя, який не знає нічого про дике життя. Вони повинні навчити його бути справжнім ведмедем і закохати його в Аву. Вони також повинні протистояти жадному лобісту, який хоче забрати ліс під забудову.

Фільм “Доктор Дулітл 2” - це весела і зворушлива розвага для всієї родини. Ви посмієтеся від серця від жартів і перипетій головних героїв. Ви побачите багато милих і симпатичних тварин, які говорять людською мовою. Ви почуєте чудовий саундтрек, який включає пісню “Talk to the Animals” у виконанні Едді Мерфі, який грає Джона. Фільм “Доктор Дулітл 2” - це гарний спосіб провести час з гумором і добротою!