UAKinogo.com

Дулітл (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дулітл (2020)

Дулітл (2020)

Дивитися онлайн Дулітл фільм

Дивитися онлайн «Дулітл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (65 260 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дулітл (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Дулітл - це захоплююча комедія про легендарного доктора, який вміє розмовляти з тваринами. Фільм є новою екранізацією циклу книг Х’ю Лофтінга про пригоди доктора Джона Дулітла і його веселих пухнастих друзів.

Доктор Дулітл - видатний ветеринар і натураліст, який живе в своєму помісному замку разом з безліччю екзотичних тварин, яким він навчився розуміти і говорити на їхніх мовах. Після смерті своєї коханої дружини, він став замкнутим і втратив інтерес до життя. Але коли молода королева Англії захворіла на смертельну хворобу, доктор Дулітл був змушений покинути свою самотню фортецю і вирушити в неймовірну подорож до міфічного острова, де може знайтися ліки для неї.

Дулітл / Dolittle - це фільм про силу дружби, любові і пригод. Фільм наповнений гумором, фантазією і захопливими сценами. Режисером фільму є Стівен Гейган, який також написав сценарій разом з Томасом Шепердом. У головній ролі - Роберт Дауні-молодший, який створив незабутнє враження своєю грою і харизмою. У фільмі також беруть участь Антоніо Бандерас, Майкл Шин, Джим Бродбент, Джесси Баклі і Гаррі Коллетт. Голосами тваринам озвучили Емма Томпсон, Рамі Малек, Джон Сина, Кумейл Нанджиані та інші.