UAKinogo.com

Доктор Дулітл (1998) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доктор Дулітл (1998)

Доктор Дулітл (1998)

Дивитися онлайн Доктор Дулітл фільм

Дивитися онлайн «Доктор Дулітл» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.4 (97 867 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доктор Дулітл (1998)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Доктор Дулітл - це американська комедійна фентезі-стрічка, в якій головну роль виконав Едді Мерфі. Він грає успішного лікаря, який раптово виявляє, що має здатність розмовляти з тваринами.

Фільм розповідає про Джона Дулітла (Мерфі) - сімейного лікаря з Сан-Франциско, який з дитинства мав надприродний дар спілкування з тваринами, але загубив його через нерозуміння оточуючих. Одного разу, повертаючись додому, він наїжджає на собаку і чує її голос. З того моменту його життя перевертається з ніг на голову, адже він починає чути голоси всіх тварин навколо себе.

Джон намагається приховати свою особливість від родини, друзів і колег, але це не так просто, коли тварини постійно просять його про допомогу. Вони також створюють йому багато проблем і смішних ситуацій. Джон повинен знайти баланс між своєю професією, сім’єю і новими друзями-тваринами, а також довести свою нормальність усім, хто вважає його божевільним.