UAKinogo.com

Доктор Дулітл 5 (2009) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Доктор Дулітл 5 (2009)

Доктор Дулітл 5 (2009)

Дивитися онлайн Доктор Дулітл 5 фільм

Дивитися онлайн «Доктор Дулітл 5» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.7 (1 930 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Доктор Дулітл 5 (2009)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Dr. Dolittle: Million Dollar Mutts / Доктор Дулітл 5 - це американська семейна комедія в жанрі фентезі, яка є п’ятою частиною франшизи про доктора Дулітла і його дочку Майю, які вміють розмовляти з тваринами. Фільм був випущений у 2009 році і не виходив у кінотеатрах, а одразу на DVD.

Сюжет фільму розповідає про пригоди Майї Дулітл, яка вирішила стати ветеринаром, але потрапила на телебачення. Там їй пропонують стати ведучою шоу про тварин, разом з популярною Тиффані Монако. Майя не дуже задоволена цим перспективою, але погоджується заради свого друга Лакі - собаки, яка мріє про славу в Голлівуді. Прибувши в Лос-Анджелес, Майя знайомиться з новими друзями-тваринами, які допомагають їй розкрити змову проти її батька і врятувати ранчо в Африці.

Фільм є продовженням історії про доктора Дулітла, якого грав Едді Мерфі у перших двох фільмах. Однак у цьому фільмі головна героїня - його дочка Майя, яку грає Кайла Претт. Фільм має багато сцен з милими і смішними звірятами, які коментують події і показують свої характери. Фільм призначений для сімейного перегляду і має позитивне послання про значення дружби, мрій і природи.