UAKinogo.com

Дівчина (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дівчина (2020)

Дівчина (2020)

Дивитися онлайн Дівчина фільм

Дивитися онлайн «Дівчина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.9 (3 491 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дівчина (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Дівчина" (2020) – це глибока та емоційна драма, яка розповідає про молоду жінку на ім'я Лара, яка бореться за своє місце у світі та свою ідентичність. Вона народилася в тілі хлопчика, але завжди відчувала, що є дівчиною. Фільм занурює глядачів у її щоденне життя, демонструючи зустрічі з різними людьми та перешкодами, які вона повинна подолати, аби відчути себе справжньою дівчиною.

Лара мріє стати професійною танцівницею, але її фізичне тіло та сприйняття не дозволяють їй досягти успіху без болю та страждань. Вона починає процес статевої перетворення, але шлях до самопізнання та самоприйняття виявляється набагато складнішим, ніж вона очікувала. Відносини з рідними, друзями та колегами стають випробуванням для Лари, але вона вірить у своє право на щастя та любов.

Фільм "Дівчина" – це сильна та відверта історія про сміливість, любов до себе та віру в свої мрії. Ця картина розкриває глибину людської душі, демонструючи справжні почуття та переживання особистостей, які борються зі своїми страхами та обмеженнями. Вона надихає глядачів на віру в себе.