UAKinogo.com

Висока дівчина (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Висока дівчина (2019)

Висока дівчина (2019)

Дивитися онлайн Висока дівчина фільм

Дивитися онлайн «Висока дівчина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.2 (24 245 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Висока дівчина (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Висока дівчина / Tall Girl (2019) - це комедія про дівчину, яка хоче знайти свою любов і своє місце у світі. Ейва Мішель у ролі Джоді, яка є найвищою дівчиною у своїй школі. Вона постійно зазнає насмішок і образ через свій зріст. Вона мріє про те, щоб зустріти хлопця, який був би вищий за неї. Вона також хоче виявити свої таланти і показати свою особистість.

Висока дівчина / Tall Girl (2019) - це фільм про те, як важливо бути собою. Джоді не може прийняти себе такою, якою вона є. Вона носить взуття на плоскій підошві, ховається за волоссям і одягається неяскраво. Вона не вірить у свої можливості і не ризикує нічим. Вона не може знайти спільну мову з хлопцями і не має багато друзів.

Висока дівчина / Tall Girl (2019) - це фільм про те, як цікаво бути особливим. Джоді поступово розуміє, що її зріст - це не недолік, а перевага. Вона знаходить нових друзів, які цінують її за її характер і захоплення. Вона також знаходить нову любов, яка не звертає уваги на її зовнішність, а лише на її серце. Вона навчається любити себе і жити повноцінним життям.