UAKinogo.com

Висока вода (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Висока вода (2022)

Висока вода (2022)

Дивитися онлайн Висока вода серіал

Дивитися онлайн «Висока вода» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (5 002 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Висока вода (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Висока вода - це польський серіал жанру драми режисерів Яна Холоубека та Бартломея Ігначука, заснований на реальних подіях про повінь, яка сталася у Вроцлаві в 1997 році. У головних ролях Агнешка Жулевска, Томаш Шухардт, Ірениуш Чоп та інші.

Серіал розповідає про те, як учені і представники місцевої влади стикаються з серйозними проблемами, коли масштабна повінь загрожує затопити Вроцлав, затишне містечко в Нижньосілезькому воєводстві. Місцева влада, яку очолює початкуючий політик Якуб Марчак, запрошує Ясмину Тремер - жінку-гідролога з важким минулим, здатну врятувати місто від затоплення. У кінцевому підсумку влада регіону і учені приймають непросте рішення пожертвувати околицями сел і полів, але врятувати Вроцлав.

Серіал є першим польським проектом для платформи Netflix і був знятий за участю справжніх пожежників і рятувальників, які брали участь у ліквідації наслідків повеней. Серіал також показує життя і роботу людей у Вроцлаві та околицях, їхню боротьбу за виживання і солідарність. Серіал отримав хороші відгуки від критиків і глядачів, які високо оцінили акторську гру головних героїв, напружений сюжет і реалістичну атмосферу.