UAKinogo.com

Висока дівчина 2 (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Висока дівчина 2 (2022)

Висока дівчина 2 (2022)

Дивитися онлайн Висока дівчина 2 фільм

Дивитися онлайн «Висока дівчина 2» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.7 (4 872 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Висока дівчина 2 (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі Tall Girl 2 / Висока дівчина 2 (2022) ми знову зустрічаємося з Джоді Креллер, найвищою дівчиною у школі, яка знайшла своє щастя з красивим обмінником Стігом. Але чи зможе їхня романтика витримати випробування часу і відстані? Що станеться, коли Стіг повернеться до Швеції, а Джоді залишиться в Новому Орлеані?

Джоді не хоче втрачати Стіга, але також не готова залишити свою родину і друзів. Вона мріє про кар’єру моделі, але чи приймуть її у світі високої моди? Чи зможе вона подолати свої комплекси і показати свою справжню особистість? І чи буде Стіг їй вірний, коли вони будуть розлучені?

У цьому захоплюючому продовженні комедійної драми про підлітків ми бачимо, як Джоді і Стіг намагаються зберегти своє кохання на великій відстані. Але на їхньому шляху стоять багато перешкод: ревнощі, непорозуміння, зрада і конкуренція. Чи зможуть вони подолати всі труднощі і залишитися разом? Дивіться фільм Tall Girl 2 / Висока дівчина 2 (2022) і доведеться!