UAKinogo.com

Дівчина в дзеркалі (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дівчина в дзеркалі (2022)

Дівчина в дзеркалі (2022)

Дивитися онлайн Дівчина в дзеркалі серіал

Дивитися онлайн «Дівчина в дзеркалі» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (2 209 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Дівчина в дзеркалі (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм «Дівчина в дзеркалі» (2022) - це жахлива драма, яка розповідає про старшокласницю, яка втратила пам’ять після страшної автобусної аварії, в якій загинула більшість її однокласників. Фільм є екранізацією однойменного роману Лори Лунд.

Головна героїня фільму - Альма (Мірея Оріоль), яка прокидається в лікарні без жодних спогадів про своє минуле, свою сім’ю та друзів. Вона повертається до свого дому, який здається їй чужим і повним таємниць. Вона починає бачити жахливі сни та видіння, які пов’язані з аварією та її загиблими однокласниками. Вона намагається розплутати павутину ілюзій та відновити свою ідентичність.

Фільм знятий у форматі серіалу для стримингового сервісу Netflix. Режисерами фільму стали Серхіо Ґ. Санчес, Кіке Маїльо та інші. У фільмі також знялися Алекс Вилласан, Пол Монен, Клаудія Розет та інші. Фільм є захоплюючим і страшним трилером про психологічну травму та надприродне.