UAKinogo.com

Хрестовий похід (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Хрестовий похід (2022)

Хрестовий похід (2022)

Дивитися онлайн Хрестовий похід серіал

Дивитися онлайн «Хрестовий похід» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (138 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Хрестовий похід (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Хрестовий похід» розповідає про розслідування серії злочинів, які трапляються у Варшаві. Комісар Ян Гура (Юліан Швєжевський), прізвисько Манджаро, очолює відділ вбивств і кримінального терору Головного управління поліції. Він разом зі своїми колегами намагається знайти зв’язок між вбивствами і викраденнями відомих людей - тележурналіста, члена журі талант-шоу, політика-трансвестита, банкіра.

«Хрестовий похід» - це кримінальний серіал, який базується на реальних подіях. Фільм знятий за сценарієм Войцеха Томчика і в режисурі Лукаша Остальського, які також працювали над серіалом «Родинні таємниці» (2019). У фільмі також знялися Ванесса Александер, Томаш Шухардт, Маша Вонґроцка та інші.

«Хрестовий похід» - це захоплююча історія про сміливих поліцейських, які стикаються з небезпечними злочинцями і складними головоломками. Фільм показує не лише детективний сюжет і переслідування, але й психологічний портрет героїв, їхнє особисте життя і мотиви.