UAKinogo.com

Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід (1989) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід (1989)

Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід (1989)

Дивитися онлайн Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід фільм

Дивитися онлайн «Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.2 (753 702 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід (1989)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Пригодницький фільм, який розповідає про пошуки святого Грааля - легендарного кубка, з якого пив Ісус Христос на Тайній Вечері. Головний герой - археолог Індіана Джонс - дізнається, що його батько, який також займався дослідженням цього артефакту, зник безвісти. Він вирушає на його пошуки, а заодно і за таємницею Грааля. По дорозі він зустрічається з різними небезпеками, ворогами і союзниками.

Фільм є третьою частиною серії про Індіану Джонса, створеної режисером Стівеном Спілбергом і продюсером Джорджем Лукасом. У головних ролях знялися Гаррісон Форд, який втілив образ Індіани Джонса, і Шон Коннері, який зіграв його батька - професора Генрі Джонса-старшого. Фільм отримав високу оцінку критиків і глядачів, а також п’ять номінацій на премію “Оскар”, з яких виграв одну - за найкращий монтаж звуку.

Індіана Джонс і Останній Хрестовий Похід - це захоплюючий фільм, який не залишить байдужим нікого, хто любить пригоди, гумор і історичні загадки. Фільм демонструє майстерну роботу акторів, режисера і сценариста, а також чудову музику і спецефекти. Фільм є класикою жанру і одним з найкращих творів кінематографу.