UAKinogo.com

Індіана Джонс: У Пошуках Втраченого Ковчега (1981) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Індіана Джонс: У Пошуках Втраченого Ковчега (1981)

Індіана Джонс: У Пошуках Втраченого Ковчега (1981)

Дивитися онлайн Індіана Джонс: У Пошуках Втраченого Ковчега фільм

Дивитися онлайн «Індіана Джонс: У Пошуках Втраченого Ковчега» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.4 (963 597 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Індіана Джонс: У Пошуках Втраченого Ковчега (1981)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм “Індіана Джонс: У Пошуках Втраченого Ковчега” - це захоплюючий пригодницький бойовик про відомого археолога і фахівця з окультних наук доктора Джонса, який отримує небезпечне завдання від уряду США. Він повинен знайти унікальну реліквію - священний Ковчег Завіту, який має неймовірну руйнівну силу.

Але Індіана не єдиний, хто полює на Ковчег. Таємні агенти Адольфа Гітлера також хочуть заволодіти цим давнім артефактом, щоб використати його для своїх злих цілей. По дорозі до Ковчега Індіана зустрічає багато небезпек і ворогів, а також свою стару коханку Маріон, яка допомагає йому у пошуках.

Фільм наповнений гумором і екшеном. У ньому показано багато захоплюючих сцен і локацій, таких як джунглі Перу, Непал, Каїр і острів у Середземному морі. Фільм став першим у серії про Індіану Джонса і отримав чотири премії “Оскар”.