UAKinogo.com

Повернення королеви (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Повернення королеви (2022)

Повернення королеви (2022)

Дивитися онлайн Повернення королеви серіал

Дивитися онлайн «Повернення королеви» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (1 451 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Повернення королеви (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Повернення королеви - це емоційна драма про сімейні зв’язки, прощення і самоприйняття. Головний герой, Сильвестр (Анджей Северин), - це відомий кравець і дреґ-королева, який живе в Парижі. Він не бачив свою дочку Ізу (Марія Пешек) з того часу, як покинув рідне місто в Польщі багато років тому. Але коли він отримує лист від своєї онуки Віоли (Юлія Хетніцька), яка просить його повернутися додому, він не може відмовити.

Сильвестр приїжджає до маленького містечка, де його чекають не тільки радісне зустріч з онукою, але і болюче зіткнення з минулим. Іза не хоче бачити свого батька, який залишив її і її матір без пояснень. Вона також переживає трагедію, яка сталася на шахті, де працював її чоловік Марек (Кова Реа). Сильвестр намагається налагодити стосунки з дочкою і показати їй свою справжню сутність.

Серіал створений Арні Олафур Аусґейрссоном і випускається компанією Netflix. Це перший польський серiал для цього стримингового сервiсу. Серiал має 8 епiзодiв i буде доступний для перегляду з 2022 року. Серiал обiцяє бути душевним i захоплюючим, а також показати красу i рiзноманiття польської культури.