UAKinogo.com

Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая (2022)

Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая (2022)

Дивитися онлайн Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая фільм

Дивитися онлайн «Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.2 (1 606 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Obi-Wan Kenobi: A Jedi’s Return / Обі-Ван Кенобі: Повернення Джедая - це документальний фільм, який показує процес створення епічного серіалу про легендарного джедая. Фільм містить небачені раніше кадри зі знімального майданчика, інтерв’ю з акторами та творцями серіалу, а також візити до майстерні створень і відділу реквізиту. Фільм знятий режисером Девідом Гелбом.

Фільм показує, як Юен Макгрегор повертається до ролі Обі-Вана Кенобі, яку він грав у преквелах “Зоряних воєн”. Він розповідає про своє ставлення до персонажа, свою підготовку до зйомок і свою дружбу з Хейденом Крістенсеном, який також повертається до ролі Анакіна Скайвокера. Вони також демонструють свої навички у бою світловими мечами.

Фільм також показує, як Дебора Чоу режисує серіал, який розповідає про події, що відбуваються десять років після “Месників Ситха”. Вона розкриває сюжетні лінії, персонажів і локації серіалу. Вона також представляє нових акторів, які приєднуються до знайомих облич. Фільм також демонструє, як створюються неймовірні ефекти і костюми для серіалу.