UAKinogo.com

Обі-Ван Кенобі (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Обі-Ван Кенобі (2022)

Обі-Ван Кенобі (2022)

Дивитися онлайн Обі-Ван Кенобі серіал

Дивитися онлайн «Обі-Ван Кенобі» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.1 (196 833 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Обі-Ван Кенобі (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Обі-Ван Кенобі (2022) - це міні-серіал за мотивами всесвіту “Зоряних воєн”, який розповість про події, що відбуваються через 10 років після фільму “Зоряні війни. Епізод III: Помста ситхів” (2005). Головний герой - джедай Обі-Ван Кенобі, який живе у засаді на планеті Татуїн і стежить за молодим Люком Скайуокером.

Серіал обіцяє показати зустріч Обі-Вана з його колишнім учнем Енакіном Скайуокером, який перейшов на Темну сторону Сили і став Дартом Вейдером. Також у серіалі з’являться інші відомі персонажі з франшизи, такі як Джоел Едгертон і Бонні Пессе, які повернуться до ролей дядька і тьотки Люка - Оуена і Беру Ларс, а також Джиммі Смитс, який знову зобразить Бейла Органу - прийомного батька принцеси Леї.

Серіал режисує Дебора Чоу, яка вже мала досвід роботи над серіалом “Мандалорець” (2019-2021)12. Сценаристом і виконавчим продюсером серіалу є Джоби Гарольд. Головну роль Обі-Вана Кенобі знову виконує Юен Макгрегор, який грав цього персонажа у трьох фільмах-приквелах.