UAKinogo.com

Міз Марвел (2022) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міз Марвел (2022)

Міз Марвел (2022)

Дивитися онлайн Міз Марвел серіал

Дивитися онлайн «Міз Марвел» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (104 432 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Міз Марвел (2022)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Міз Марвел (2022) - це веб-серіал від сервісу Disney+, який розповідає про пригоди Камали Хан, американки пакистанського походження та мусульманки з Джерсі. Камала є великою шанувальницею супергероїв, особливо Капітана Марвел. Одного разу вона отримує суперздібності, які дозволяють їй розтягувати своє тіло та змінювати свою зовнішність. Вона вирішує стати супергероїнею під ім’ям Міз Марвел та захищати своє місто від зла.

Серіал є частиною четвертої фази Кіновсесвіту Marvel та пов’язаний з іншими проектами франшизи. Серіал також показує життя Камали як підлітка, її сім’ю, друзів, школу та релігію. Серіал порушує теми ідентичності, самовизначення, дискримінації та культурних розбіжностей.

Ms. Marvel / Міз Марвел (2022) - це серіал, який зацікавить не тільки фанатів коміксів та супергероїв, але й всіх, хто любить гумор, драму та емоції. Серіал має чудовий акторський склад, яскравий візуальний стиль та захоплюючий сюжет. Це серіал для всього родини.