UAKinogo.com

Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая (1983) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая (1983)

Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая (1983)

Дивитися онлайн Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая фільм

Дивитися онлайн «Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 8.3 (1 051 107 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зоряні війни: Епізод VI - Повернення Джедая (1983)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Після того, як Люк Скайвокер врятував свого друга Гана Соло з рук злого Джабби Хатта, він повертається до свого майстра-джедая Йоди, щоб завершити своє навчання. Але Йода помирає, залишивши Люка з останнім завданням - зіткнутися з Дартом Вейдером, який насправді є його батьком. Люк вірить, що в ньому ще залишилася доброта і хоче вивести його з темного боку Сили.

Тим часом повстанці готуються до рішучого удару по імператорським силам. Вони дізнаються, що імператор побудував нову Зоряну смерть - ще більш потужну зброю, ніж перша. Вони вирішують атакувати її, поки вона ще не закінчена. Але це пастка - імператор очікує їх прибуття і готовий до бою. Повстанцям доводиться боротися не тільки з імперським флотом, але і з місцевими мешканцями планети Ендор - маленькими істотами, які називають себе евоками.

Люк потрапляє на Зоряну смерть, де його чекає Дарт Вейдер і сам імператор. Вони хочуть перетягнути його на темний бік Сили і зробити своїм учнем. Люк вступає в дуель з Вейдером, але не хоче його вбити. Він закликає його повернутися до добра і визнає його своїм батьком. Вейдер коливається, але коли бачить, що імператор хоче знищити Люка блискавками Сили, він переборює свою залежність від темного боку і кидає імператора у безодню. Але це коштує йому життя - він помирає у обіймах свого сина.