UAKinogo.com

Зоряні війни: Пробудження сили (2015) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряні війни: Пробудження сили (2015)

Зоряні війни: Пробудження сили (2015)

Дивитися онлайн Зоряні війни: Пробудження сили фільм

Дивитися онлайн «Зоряні війни: Пробудження сили» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.8 (929 543 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зоряні війни: Пробудження сили (2015)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Зоряні війни: Пробудження сили - це науково-фантастичний фільм, який розповідає про події, що відбуваються 30 років після фільму “Зоряні війни: Повернення Джедая” (1983). Фільм знайомить глядачів з новими героями, такими як Рей (Дейзі Рідлі), Фінн (Джон Бойєга) та По Дамерон (Оскар Айзек), які повинні протистояти загрозі від Першого Ордену, наступника Імперії. Фільм також показує долю старих героїв, таких як Люк Скайвокер (Марк Хемілл), Ган Соло (Харрісон Форд) та Принцеса Лея (Керрі Фішер).

Фільм є сьомою частиною франшизи Зоряні війни, яка почалася з фільму “Зоряні війни” (1977). Також є першою частиною нової трилогії, яка продовжує історію Саги Скайвокер. Фільм був знятий режисером Джей Джей Абрамсом за сценарієм Абрамса, Лоуренса Касдана та Майкла Арндта. Фільм мав участь Джорджа Лукаса, творця Зоряних войн, як консультанта.

Фільм отримав позитивний вiдгук вiд критикiв та глядачiв, яким сподобалися сюжет, акторська гра, спецефекти та музика.