UAKinogo.com

Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019)

Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019)

Дивитися онлайн Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження фільм

Дивитися онлайн «Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (451 064 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Зоряні Війни: Скайвокер. Сходження (2019) - це фантастичний екшн-епос про фінальну битву між Силою і Темрявою. Фільм є дев’ятим і останнім епізодом саги про Зоряні Війни, яка почалася у 1977 році.

Рей - головна героїня фільму, яка є останньою надією Джедаїв і Спротиву. Вона продовжує своє навчання у майстра Люка Скайвокера, який загинув у попередньому фільмі. Вона також шукає відповіді на питання про своє походження і свою зв’язок з Кайло Реном - лідером Першого Ордена і онуком Дарта Вейдера. Вона доводиться стикнутися з найбільшим викликом у своєму житті, коли вона дізнається, що імператор Палпатін - темний лорд ситхів - повернувся з мертвих і хоче знищити її і всю галактику.

Фінн, По Дамерон, Чубакка, С-3PO, R2-D2, BB-8 і нові союзники допомагають Рей у її місії. Вони вирушають у подорож по різних планетах, де вони знаходять ключі до перемоги над Палпатіном і його армією. Вони також зустрічають старих друзів і ворогів, а також деяких загадкових персонажів. Вони беруть участь у захоплюючих боях і переслідуваннях, використовуючи свої зброї, кораблі і Силу. Вони готові жертвувати все заради свободи і миру.