UAKinogo.com

Зоряні війни: Останні Джедаї (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Зоряні війни: Останні Джедаї (2017)

Зоряні війни: Останні Джедаї (2017)

Дивитися онлайн Зоряні війни: Останні Джедаї фільм

Дивитися онлайн «Зоряні війни: Останні Джедаї» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (631 162 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Зоряні війни: Останні Джедаї (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Повстанці під керівництвом генерала Леї Органи намагаються втекти від переслідування Першого Ордену, який хоче знищити їх останню надію. Але їхній корабель постраждав і не може здійснити гіперпросторовий стрибок. Вони змушені тягнути час, поки не знайдуть способу вирватися з пастки. Поет Дамерон - хоробрий і непокірний пілот - бунтує проти плану Леї і намагається самостійно атакувати ворожий флот.

Рей - молода дівчина з надзвичайними здібностями до Сили - прибуває на планету Ах-То, де знаходить Люка Скайвокера - останнього джедая. Вона хоче, щоб він повернувся до повстанців і допоміг їм у боротьбі з Першим Орденом. Але Люк втратив віру в Силу і в себе після того, як його учень Кайло Рен перейшов на темний бік і став учнем темного лорда Сноука. Він відмовляється навчати Рей і хоче залишитися самотнім. Але Рей не здається і продовжує просити його про допомогу.

Кайло Рен - син Леї і Гана Соло - також переживає внутрішню боротьбу між світлим і темним боками Сили. Він починає встановлювати ментальний контакт з Рей і намагається переконати її приєднатися до нього. Вони обоє відчувають, що в них є спільне і що вони можуть змінити долю галактики. Але коли вони зустрічаються очі в очі на кораблі Сноука, їхні мотиви розходяться. Кайло Рен убиває Сноука і пропонує Рей стати його партнером у правлінні. Рей відхиляє його пропозицію і б’ється з ним за світлошабель Люка.