UAKinogo.com

Соло: Зоряні війни. Історія (2018) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Соло: Зоряні війни. Історія (2018)

Соло: Зоряні війни. Історія (2018)

Дивитися онлайн Соло: Зоряні війни. Історія фільм

Дивитися онлайн «Соло: Зоряні війни. Історія» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.9 (347 453 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Соло: Зоряні війни. Історія (2018)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Solo: A Star Wars Story — це бурхлива подорож у минуле одного з найулюбленіших героїв саги - Хана Соло. Фільм занурює нас у світ молодого авантюриста, що мріє стати найкращим пілотом у галактиці. Від простого хлопця з вулиць Корелії до відомого контрабандиста - це розповідь про долю, що формує легенди.

У центрі сюжету - неодоланий дух Хана Соло, його уміння знаходити вихід з найскладніших ситуацій, а також нескінченна любов до пригод. Його зустрічі з такими персонажами, як Чубакка та Ландо Калріссіан, відкривають нові аспекти його особистості, а також проливають світло на важливі моменти в історії Зоряних Війн.

Оповідаючи історію Хана Соло, фільм розкриває перипетії та випробування, що спонукали його стати сміливим та впевненим в собі героєм, якого ми знаємо та любимо. "Соло: Зоряні війни. Історія" не лише приносить насолоду від нових пригод в улюбленому космічному світі, але й дає можливість поглиблено познайомитися з улюбленим персонажем, його випробуваннями, що в кінцевому підсумку формують легенду.