UAKinogo.com

Дівчачий махач (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Дівчачий махач (2020)

Дівчачий махач (2020)

Дивитися онлайн Дівчачий махач фільм

Дивитися онлайн «Дівчачий махач» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.8 (4 082 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Дівчачий махач (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Дівчачий махач" (2020) - це бойовик та комедія, яка розповідає про сміливу та рішучу дівчину Анну, яка стикається з особистими та фінансовими проблемами після смерті своєї матері. Вона відчуває безрадість, не знаючи, як рухатися далі по життю. Але все змінюється, коли її подруга заводить її в таємничий жіночий клуб боїв без правил, де вона знаходить свою мету та новий сенс життя.

Під керівництвом досвідченого тренера, від якого вона отримує необхідні навички та бойовий дух, Анна починає свій шлях до самопізнання та самоповаги через змагання з найсильнішими суперницями. Вона відкриває для себе силу дружби, витривалості та співпраці, а також долає власні страхи та обмеження. Її подорож виявляється не тільки про бій за перемогу в рингу, але й про боротьбу з внутрішніми демонами та відновлення власної жіночності.

"Дівчачий махач" (2020) - це захоплююча комедія про внутрішню силу, дружбу та спортивний дух. Фільм відрізняється відмінною акторською грою, серед якої особливо варто відзначити Малін Акерман у ролі Анни та Беллу Торн у ролі Олівії, її головної суперниці. Режисер Пол Лейден успішно поєднує елементи бойовика, комедії.