UAKinogo.com

Махач вчителів (2017) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Махач вчителів (2017)

Махач вчителів (2017)

Дивитися онлайн Махач вчителів фільм

Дивитися онлайн «Махач вчителів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (43 163 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Махач вчителів (2017)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Махач вчителів (2017) - це весела комедія, що розповідає про конфлікт між двома вчителями, які вирішили влаштувати бійку після уроків. Фільм є режисерською роботою Річі Кіна, який також спродюсував фільм. Фільм має багато сцен гумору та пародії, які показують абсурдність та смішність ситуації.

Фільм показує, як Енді Кемпбелл, м’який та покірний вчитель англійської мови, потрапляє у неприємності через Рона Страйкланда, жорсткого та агресивного вчителя історії. Вони обоє працюють у школі, де панує хаос та безлад. В останній день навчального року вони стикаються з неслухняними учнями, які роблять їм різні пакості. Кемпбелл стає свідком того, як Страйкланд ламає топором стіл у класі. Він змушений свідчити проти Страйкланда перед директором школи, щоб не втратити свою роботу. Страйкланд зливається на Кемпбелла та кидає йому виклик - битися з ним після уроків на стоянці.

Фільм показує, як Кемпбелл намагається уникнути бою та врегулювати ситуацію мирним шляхом. Він звертається за допомогою до своїх колег, дружини, дочки та навіть поліцейських. Але ніхто не може йому допомогти. Все школа довзнається про виклик Страйкланда та чекає на махач вчителів. Кемпбелл мусить знайти в собі силу та сміливість, щоб стати на захист своєї честі та гідності.