UAKinogo.com

Погана слава / Безславні (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Погана слава / Безславні (2020)

Погана слава / Безславні (2020)

Дивитися онлайн Погана слава / Безславні фільм

Дивитися онлайн «Погана слава / Безславні» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 4.3 (3 157 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Погана слава / Безславні (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Погана слава / Безславні (2020):Двадцятирічна Аріель з маленького містечка в Техасі мріє про славу та популярність в соціальних мережах. Коли вона зустрічає Діна, харизматичного злочинця, її життя раптово змінюється. Разом вони вирушають у небезпечну подорож по Америці, роблячи злочини та стрімко набираючи підписників.

Але слава має свою ціну. Поліція та ФБР починають полювання на парочку, а їхні фанати стають все більш агресивними та непередбачуваними. Аріель і Дін опиняються у пастці своїх амбіцій та ілюзій, ризикуючи втратити все - кохання, свободу, а навіть життя.

Infamous / Погана слава / Безславні - це сучасна драма про покоління, яке живе за правилами соцмереж. Фільм порушує актуальні теми: пошук себе, вплив інтернету на психологію людини, межа між реальним та вигаданим. Головні ролі у фільмі виконали Белла Торн та Джейк Менлі.