UAKinogo.com

Міс Погана поведінка (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Міс Погана поведінка (2020)

Міс Погана поведінка (2020)

Дивитися онлайн Міс Погана поведінка фільм

Дивитися онлайн «Міс Погана поведінка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (9 234 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Міс Погана поведінка (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Історична драма з елементами комедії, яка розповідає про реальну подію - зрив конкурсу «Міс Світу» 1970 року феміністичною організацією «Жінки-визволення». Фільм показує дві сторони конфлікту - жінок, які борються за свої права і рівність, і жінок, які беруть участь у конкурсі краси і мріють про славу і успіх.

У центрі сюжету - Саллі Александер, лондонська студентка історії, яка приєднується до феміністок і стає одним з лідерів акції протесту. Вона хоче змусити світ почути голос жінок і показати, що вони не об’єкти для оцінки за зовнішньою привабливостю. З іншого боку - Дженніфер Хостен, представниця Гренади, яка має шанс стати першою чорношкірою переможницею «Міс Світу» і змінити стереотипи про красу.

Фільм демонструє розбрат між поколіннями, культурами і поглядами на життя. Водночас він не засуджує ні одну з сторін, а намагається зрозуміти їх мотиви і почуття. Фільм також показує роль медіа і гумору у формуванні громадської думки. Фільм наповнений яскравими образами, динамічною музикою і гострим гумором.