UAKinogo.com

Перерване життя / Дівчина, яку зупинили (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перерване життя / Дівчина, яку зупинили (1999)

Перерване життя / Дівчина, яку зупинили (1999)

Дивитися онлайн Перерване життя / Дівчина, яку зупинили фільм

Дивитися онлайн «Перерване життя / Дівчина, яку зупинили» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.3 (190 013 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перерване життя / Дівчина, яку зупинили (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є драмою про Сюзанну Кейсен (Вінона Райдер), молоду письменницю, яка потрапляє в психіатричну лікарню після спроби самогубства. Там вона знайомиться з іншими пацієнтками, кожна з яких має свої проблеми і діагнози. Серед них Ліза (Анджеліна Джолі), харизматична і маніпулятивна дівчина з розладом межової особистості; Поллі (Елізабет Мосс), добра і невинна дівчина з тяжкими опіками; Джорджина (Клеа Дюваль), схильна до фантазій і брехні; Дейзі (Бріттані Мерфі), що страждає від нервової анорексії і залежності від батька; і Валері (Вупі Голдберг), сувора, але чуйна сестра.

Сюзанна намагається зрозуміти себе і своє місце в світі, а також встановити дружні і романтичні стосунки з іншими людьми. Вона коливається між бажанням вирватися з лікарні і наслідувати Лізу, яка не визнає авторитету лікарів і правил, і потребою отримати допомогу і поправитися. Вона також переживає за свою майбутню кар’єру письменниці і за свого хлопця Тоббі (Джаред Лето), який хоче, щоб вона покинула лікарню і поїхала з ним до Канади.

Фільм є емоційною і захоплюючою драмою, яка показує життя та страждання молодих жінок, яким потребна психологічна підтримка. У фільмі багато сильних сцен, які не залишать байдужими глядачів. Головна роль Вінони Райдер дозволяє їй продемонструвати свою акторську гру і харизму. Фільм також має цікавий сюжет і хорошу режисуру.