UAKinogo.com

Вісім міліметрів (1999) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Вісім міліметрів (1999)

Вісім міліметрів (1999)

Дивитися онлайн Вісім міліметрів фільм

Дивитися онлайн «Вісім міліметрів» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.5 (134 300 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Вісім міліметрів (1999)» онлайн українською мовою

Онлайн
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм є трилером про приватного детектива Тома Уеллса (Ніколас Кейдж), який отримує замовлення від багатої вдови. Вона знайшла у свого померлого чоловіка вісімміліметрову плівку, на якій зображено жорстоке вбивство молодої дівчини. Том повинен дослідити, чи є це реальним злочином, або ж це лише постановка.

Том починає своє розслідування і потрапляє в темний і небезпечний світ порнографії, насильства і садизму. Він знайомиться з Максом Каліфорнія (Хоакін Фенікс), експертом з підпільної порнографії, який допомагає йому проникнути в цю сферу. Разом вони виявляють, що плівка - це лише вершина айсберга, і що за нею стоїть ціла мережа злочинців, які займаються створенням і продажем таких фільмів.

Фільм є напруженим і шокуючим трилером, який показує темну сторону людської природи. У фільмі багато сцен насильства і жаху, які не рекомендуються для слабконервних глядачів. Головна роль Ніколаса Кейджа дозволяє йому продемонструвати свої акторські здібності і емоційний спектр. Фільм також має цікавий сюжет і хорошу режисуру.