UAKinogo.com

Перспективна дівчина (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Перспективна дівчина (2020)

Перспективна дівчина (2020)

Дивитися онлайн Перспективна дівчина фільм

Дивитися онлайн «Перспективна дівчина» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.5 (176 996 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Перспективна дівчина (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Перспективна дівчина (2020):

Фільм розповідає про Кессі (Кері Малліган), яка має таємне подвійне життя ночами. Вона - розумна, хитра і мстива дівчина, яка шукає помсти за трагічну подію у своєму минулому, пов’язану з її найкращою подругою Ніною. Вона видає себе за п’яну і беззахисну в барах і клубах, чекаючи на тих, хто хоче скористатися її станом. Але коли в її життя з’являється Раян (Бо Бернем), добрий і милий старий однокласник, Кессі починає змінюватися і думати про своє майбутнє.

Фільм написаний, спродюсований і знятий Емеральд Феннелл у її режисерському дебюті. Вона також є одним з продюсерів разом з Марго Роббі, Джозе МакНамарою, Томом Акерлеєм, Беном Браунінгом і Ешлі Фокс. Феннелл також отримала Оскар за найкращий оригінальний сценарій за цей фільм.

Фільм показує гострий і актуальний трилер про життя жінок у світі, де чоловіки часто не несуть відповідальності за свої дії. Фільм також має елементи чорної комедії і сюрпризуючий фінал. Фільм отримав позитивну оцінку критиками і був номінований на п’ять Оскарів, вигравши один.