UAKinogo.com

Аферистка (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Аферистка (2020)

Аферистка (2020)

Дивитися онлайн Аферистка фільм

Дивитися онлайн «Аферистка» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (133 541 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Аферистка (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Аферистка / I Care a Lot (2020) - це чорна комедія про жінку, яка збагачується на обмані літніх людей. Розамунд Пайк у ролі Марли Грейсон, яка працює як опікунка для пенсіонерів, яких вона вважає беззахисними і самотніми. Але насправді вона використовує свою владу, щоб забрати їх гроші, майно і свободу. Вона має цілу мережу спільників, які допомагають їй у її схемах.

Аферистка / I Care a Lot (2020) - це фільм про те, як гроші роблять людей безсердечними. Марла Грейсон не має жодних почуттів до своїх клієнтів, яких вона замикати у будинках для літніх. Вона не цікавиться їхньою долею, а лише їхньою кредитною карткою. Вона не боїться нічого і нікого, поки вона отримує свою вигоду.

Аферистка / I Care a Lot (2020) - це фільм про те, як ризиковано бути занадто сміливим. Марла Грейсон думає, що знайшла ідеальну жертву - багату і самотню Дженніфер Петерсон (Даян Віст). Але вона не знає, що Дженніфер - не та, ким здається. Вона має зв’язки з небезпечною кримінальною організацією, яка не дозволить Марлі втручатися у свої справи. Скоро Марла Грейсон опиняється у смертельній грі з людьми, яким не страшна аферистка.