UAKinogo.com

Бладшот (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Бладшот (2020)

Бладшот (2020)

Дивитися онлайн Бладшот фільм

Дивитися онлайн «Бладшот» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.7 (78 613 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Бладшот (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

"Бладшот" (2020) - це екшн-фільм з Віном Дізелем у головній ролі, який розповідає про Рей Гаррісона, військового, якого було вбито під час операції, але потім пробуджено до життя спеціальною організацією з використанням нанотехнологій. Завдяки ним, він отримує надлюдську силу, швидкість, регенерацію та можливість миттєво відновлювати своє тіло після будь-якої травми. Тепер Рей має знайти тих, хто вбив його та вкрав його минуле, з'ясувавши, що він може довіряти нікому, включаючи своїх співробітників.

Фільм, заснований на однойменному коміксі видавництва Valiant Comics, піднімає питання про людську природу, мораль та етику застосування технологій. Режисер Дейв Вілсон створює напружену, емоційну та візуально привабливу історію, яка дозволяє глядачам симпатизувати з героєм, стикаючись з його внутрішніми демонами та відповідальністю за свої вчинки. Він Дізель, як завжди, вражає своєю харизмою та фізичною формою, відтворюючи зміцненого, але одночасно сумнівного і вразливого героя.

"Бладшот" - це захоплюючий та динамічний екшн, який пропонує багато сцен боротьби, перестрілок та спецефектів. Він також дозволяє глядачам поринути в світ наукової фантастики.