UAKinogo.com

Гніздо (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гніздо (2020)

Гніздо (2020)

Дивитися онлайн Гніздо фільм

Дивитися онлайн «Гніздо» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (14 638 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гніздо (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гніздо / The Nest (2020) - це драма про сім’ю, яка переїжджає з Америки до Англії у пошуках кращого життя. Джуд Лоу у ролі Рорі О’Хари, який є амбітним фінансистом, який хоче зробити велику кар’єру у Лондоні. Керрі Кун у ролі Елісон О’Хари, яка є вчителем кінної їзди, яка не хоче залишати свою роботу і друзів. Вони мають двох дітей - Саманту і Бенджаміна - які також не раді переїзду.

Гніздо / The Nest (2020) - це фільм про те, як гроші руйнують сім’ю. Рорі О’Хара орендує величезний маєток у селі, щоб вражати своїх клієнтів і колег. Але він не може оплатити його і потрапляє у борги. Елісон О’Хара починає підозрювати свого чоловіка у брехні і зраді. Вона втрачає довіру до нього і відчуває себе самотньою. Діти також страждають від незатишної атмосфери і втрати друзів.

Гніздо / The Nest (2020) - це фільм про те, як важливо бути щирим. Рорі О’Хара зрозуміває, що він помилився, коли намагався побудувати свою мрію на брехні і ілюзіях. Він ризикує втратити все, що має - свою роботу, свою сім’ю і свою гордість. Він мусить знайти спосіб примиритися з Елісон і дати їй те, чого вона хоче - правду. Вони мусять разом знайти шлях до щастя і гармонії.