UAKinogo.com

Таємний сад (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Таємний сад (2020)

Таємний сад (2020)

Дивитися онлайн Таємний сад фільм

Дивитися онлайн «Таємний сад» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.6 (9 108 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Таємний сад (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм "Таємний сад" (The Secret Garden) - це захоплююча екранізація однойменного роману Френсіс Ходжсон Бернетт, в якому режисер Марк Манден створює неповторну атмосферу магії та таємниць. Історія розповідає про дівчинку на ім'я Мері Леннокс, яка опиняється сиротою після смерті своїх батьків у Британській Індії. Вона відправляється жити до свого дядька Арчібальда Крейвена, який мешкає в маєтку на півночі Англії. Там вона відкриває таємничий закинутий сад, який стає для неї місцем пригод та дивовижних перетворень.

Головні ролі у фільмі відіграють Діксі Еджерік у ролі Мері Леннокс, Колін Фірт як дядько Арчібальд Крейвен, та Джулі Уолтерс у ролі гувернантки маєтку. Вони разом перенесуть глядачів у світ чарівництва, де можна відчути силу природи та віри у дива. "Таємний сад" (The Secret Garden) також показує значення дружби, родини та надії, що робить фільм особливо актуальним для глядачів усіх віків.

Красива кінематографія, яскраві кольори та вражаючі спецефекти створюють неймовірний світ, в якому переплітаються реальність та фантазія.