UAKinogo.com

Відьми (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відьми (2020)

Відьми (2020)

Дивитися онлайн Відьми фільм

Дивитися онлайн «Відьми» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 5.3 (42 407 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відьми (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Фільм The Witches / Відьми (2020) є екранізацією однойменного роману Роальда Даля про те, як маленький хлопчик опиняється у світі зловісних відьом. Після смерті батьків він переїжджає до своєї бабусі, яка розповідає йому про існування відьом, які ненавидять дітей і хочуть їх знищити.

Вони вирішують поїхати на відпочинок до готелю, де випадково потрапляють на збори відьом під керівництвом Великої Верховної Відьми. Хлопчик стає свідком їхнього злого плану перетворити всіх дітей на мишей за допомогою магічного засобу. Але він сам стає жертвою їхнього чаклунства і опиняється у тілі мишки.

Фільм The Witches / Відьми (2020) є захоплюючим та магічним пригодницьким фентезі, який неодмінно сподобається як дорослим, так і дітям. Головну роль у фільмі виконує Анн Хетевей, яка перетворилася на жахливу Велику Верховну Відьму. Режисер фільму - Роберт Земекіс, який створив такі фільми як "Назад у майбутнє", "Людина-невидимка" та "Форрест Гамп".