UAKinogo.com

Відьми Блеквуда (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відьми Блеквуда (2020)

Відьми Блеквуда (2020)

Дивитися онлайн Відьми Блеквуда фільм

Дивитися онлайн «Відьми Блеквуда» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 3.6 (335 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Відьми Блеквуда (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відьми Блеквуда - містичний та атмосферний фільм жахів, що розповідає історію Катрін, письменниці, яка повертається до своєї рідної деревні Блеквуд після загибелі своєї матері. Вона сподівається знайти спокій та зосередитися на своїй кар'єрі, але замість цього її життя набирає нового містичного оберту. В деревні Катрін зустрічається з легендами про відьом Блеквуда, які, як говорять, ще мешкають у лісі та мають надзвичайні сили.

Катрін починає страждати від страшних видінь та кошмарів, що пов'язані з відьмами. Вона вирішує дослідити таємницю цих страшних істот, але її розслідування веде до ще більш небезпечних та покидьків наслідків. Він відкриває забуті страхи та секрети свого минулого, які загрожують її майбутньому. Чи зможе Катрін вистояти проти зла, яке охопило Блеквуд, або ж її душу заберуть відьми?

"Відьми Блеквуда" - це фільм про відвагу, долю та боротьбу з власними страхами. Фільм переносить глядача у світ страхів та містичних таємниць, що змушують задуматися про те, що ми насправді знаємо про своє минуле та навіть про себе.