UAKinogo.com

Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми (2023) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми (2023)

Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми (2023)

Дивитися онлайн Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми серіал

Дивитися онлайн «Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми» серіал українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.3 (6 057 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися серіал «Відьми Майфейр / Мейфейрські відьми (2023)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Відьми Майфейр - це серіал від AMC, який екранізує однойменну книжкову серію Енн Райс, авторки “Вампірських хронік”. Серіал розповідає про Роуен Майфейр, нейрохірурга з Каліфорнії, яка дізнається, що належить до давнього роду відьм з Нового Орлеану. Разом зі своїм коханим, письменником Майклом Каррі, вона повертається до свого родового маєтку, де зустрічається з таємничим і небезпечним духом Лашером, який преслідує її сім’ю вже століттями.

“Відьми Майфейр” - це серіал-фентезі з елементами жахів і драми, який занурює глядача в світ магії, таємниць і родинних трагедій. Серіал написаний і срежисований Естою Спелдінг і Мишель Ешфорд, які також є виконавчими продюсерами. У серіалі грають Александра Даддаріо, Тонгай Арнольд Чириса, Джек Х’юстон, Гаррі Гемлін та інші.

“Відьми Майфейр” - це серіал-спадкоємець “Інтерв’ю з вампиром”, іншого твору Енн Райс, який також екранізований AMC. Серіал доступний для перегляду на платформі AMC. Не пропустіть цей захоплюючий і атмосферний серіал, який подарує вам багато емоцій і вражень.