UAKinogo.com

Енола Голмс / Енола Холмс (2020) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Енола Голмс / Енола Холмс (2020)

Енола Голмс / Енола Холмс (2020)

Дивитися онлайн Енола Голмс / Енола Холмс фільм

Дивитися онлайн «Енола Голмс / Енола Холмс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.6 (190 876 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Енола Голмс / Енола Холмс (2020)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

У фільмі Enola Holmes / Енола Голмс / Енола Холмс (2020) ми знайомимося з молодшою сестрою відомого детектива Шерлока Холмса. Її звати Енола, і вона також обожнює розгадувати загадки і використовувати свій розум. Але коли її мати раптово зникає, залишивши підказки про своє місцезнаходження, Енола вирішує втекти від своїх братів і самостійно розшукати її.

Енола опиняється у Лондоні, де їй доводиться стикатися з небезпеками і таємницями великого міста. Вона також зустрічає молодого лорда Тьюксбері, який теж тікає від своєї родини і хоче змінити свою долю. Разом вони потрапляють у захоплюючу пригоду, пов’язану з політичними інтригами і загрозою для Англії.

У цьому динамічному і смішному фільмі ми бачимо, як Енола Голмс доводить, що вона не гірша за свого славного брата. Вона використовує свої навички детектива, свою сміливість і свою хитрість, щоб розкрити таємницю своєї матері і допомогти своєму новому другові. Дивіться фільм Enola Holmes / Енола Голмс / Енола Холмс (2020) і насолоджуйтеся!