UAKinogo.com

Гніздо горлиці (2016) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Гніздо горлиці (2016)

Гніздо горлиці (2016)

Дивитися онлайн Гніздо горлиці фільм

Дивитися онлайн «Гніздо горлиці» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (297 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Гніздо горлиці (2016)» онлайн українською мовою

Тимчасово недоступно
Відсутній фільм?
Будь ласка, дай нам знати
Виправимо!
Повідомити вкрай бажано через «надсилання скарги» (піктограма трикутника). Поки що можете подивитися нові фільми, які є в базі.
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Гніздо горлиці (2016) - це фільм, який розповідає про долю двох закоханих у часи Другої світової війни. Головні герої - Люба та Олександр, які зустрічаються у Києві в 1941 році. Вони мріють про спільне життя, але війна розлучає їх. Люба потрапляє у полон до німців, а Олександр стає партизаном.

Фільм показує їхню боротьбу за виживання та збереження любові. Вони переживають багато трагедій та випробувань: насильство, зраду, голод, хвороби, смерть близьких. Вони не втрачають надії на зустріч та пишуть один одному листи. Вони називають свою любов гніздом горлиці - символом миру та щастя.

Фільм є екранізацією однойменного роману Олени Пчілки. В ролях: Олена Ляшко, Сергій Стрижак, Ігор Портянко, Ольга Сумська та інші. Режисер - Тарас Ткаченко.