UAKinogo.com

Флора та Улісс (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Флора та Улісс (2021)

Флора та Улісс (2021)

Дивитися онлайн Флора та Улісс фільм

Дивитися онлайн «Флора та Улісс» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 6.2 (6 258 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Флора та Улісс (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Флора - десятирічна дівчинка, яка обожнює комікси про супергероїв. Вона мріє про те, щоб знайти свого власного супергероя, який би зміг врятувати її розбиту родину. Одного разу їй пощастить: вона стає власницею білки, яка набула надздібностей після того, як потрапила під газонокосарку. Флора називає білку Уліссом і вирішує, що це її супербілка.

Фільм є екранізацією однойменної книги Кейт ДіКамілло, лауреата престижної премії Ньюбері. Режисеркою фільму стала Лена Кан, відома за своїми комедійними і сімейними фільмами, такими як “Трохи божевільна” і “Великий хлопчик”. В головних ролях знялися Матільда Лоу, Алісон Ганніган, Бен Шварц і Денні Пуді.

“Флора та Улісс” - це фільм про дружбу і пригоди, про мрії і реальність, про силу уяви і любові. Це фільм, який подарує вам гарний настрій і багато сміху. Це фільм, який сподобається як дорослим, так і дітям. Це фільм, який варто подивитися.