UAKinogo.com

Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021) дивитися онлайн українською

Кіно » kino » Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021)

Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021)

Дивитися онлайн Шан-Чі та легенда десяти кілець фільм

Дивитися онлайн «Шан-Чі та легенда десяти кілець» фільм українською мовою у високій HD якості, безкоштовно та без реєстрації! Рейтинг IMDB: 7.4 (379 982 голосів). Приємного перегляду!

Дивитися фільм «Шан-Чі та легенда десяти кілець (2021)» онлайн українською мовою

Онлайн Дзеркало Трейлер
Для коректної роботи плеєра, вимкніть, будь ласка, AdBlock!
❤ Натисніть Ctrl+D щоб добавити в закладки браузера

Шан-Чі та легенда десяти кілець / Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - це захоплюючий екшн-фентезі, заснований на коміксах Marvel про майстра кунг-фу. Фільм розповідає про Шан-Чі, який мусить зіткнутися зі своїм минулим після того, як потрапляє в організацію Десять Кілець.

Шан-Чі - син Сюй Веньву, лідера Десяти Кілець, який володіє давніми магічними кільцями, що дають йому надзвичайну силу і довголіття. В дитинстві Шан-Чі був навчений бойовим мистецтвам і готовий був стати спадкоємцем свого батька. Але побачивши його жорстокість і безжальність, Шан-Чі втік від нього і почав нове життя в Сан-Франциско.

Шан-Чі та легенда десяти кілець / Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings - це фільм про справжню силу і смисл родини, про те, як важливо прийняти свою спадщину і нести відповідальність за свої вчинки. Фільм знятий режисером Дестином Деніелом Креттоном і має в своєму складі талановитий акторський склад: Симу Лю, Аквафина, Тоні Люн Чу Вай, Менгер Чжан, Фала Чен і Мішель Єо.